Нарада з працівниками культури: з вірою в перемогу рухаємось далі

  • 933

Коли стріляють гармати, музи не мовчать: у час повномасштабного вторгнення ми, як ніколи, усвідомили цінність нашої  самобутності, культури, традицій. Розвиток даної галузі, підтримка та модернізація закладів, пошук нових підходів до роботи – такі завдання ставить перед працівниками культури голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, про що йшла мова на  нараді, яка відбулась 9 липня.

Розвитку культури у Швайківській громаді завжди відводилась особлива роль. Духовний розвиток громади один із базових фундаментів її успішного процвітання та руху вперед. У Швайківській громаді галузь не стоїть на місці і нині перебуває у стадії змін та реформування. Незабаром офіційно розпочне свою роботу відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму, який очолить Жанна Карпенко.

Особливості роботи відділу, функціональні обов’язки працівників, плани ближчої перспективи обговорили на нараді. Звісно, у воєнний час будувати плани важко, але стояти на місці ніхто не бажає. Незабаром – 31 річниця Незалежності України – найголовнішого свята для усіх українців.  Цьогоріч цей день має особливе сакральне значення. Про формат свята та особливості проведення заходів також йшла мова на нараді.  

Цього року не відбулось чимало культурних подій, на заваді яким стала повномасштабна війна. Але вони точно відбудуться після нашої перемоги.