Добрі справи маленьких та дорослих жителів села Демчин

  • 789

Особливою цінністю для захисників володіють дитячі малюнки та обереги. Вони наповнені теплом та домашнім затишком, яких на полі бою не вистачає воїнам. Тому окопи та тимчасові місця перебування бійців прикрашають дитячі малюнки, які стають оберегом для тих, хто нас захищає.

Поділилися теплом своїх сердець  з нашими захисниками вирішила малеча Демчина. Спільно із завідуючою клубом Інною Татарчук діти не просто малювали, а й наповнювали свої роботи особливим змістом та енергетикою. Кожен малюнок – послання Героям з побажаннями перемоги та мири, Божої ласки та захисту. Діти вдячні тим, хто боронить рідну  землю від російської навали.

Не пасуть задніх у Демчині і дорослі. У приміщенні клубу активні та небайдужі жителі  села плетуть маскувальні сітки, які стають в нагоді для наших захисників. Робота у даному напрямку продовжується.

«Спільні справи об’єднують людей. Кожному з нас важливо робити свій внесок в перемогу, допомагати та підтримувати наших воїнів. З такими активними та небайдужими людьми Україна має світле майбутнє», - переконаний голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Дитячі малюнки та маскувальні сітки вирушили на передову, а з ними і частинка душі жителів села Демчин.