Чергова сесія Швайківської сільської ради: на порядку денному – 42 питання

  • 658

Фото без опису

Чергова сесія Швайківської сільської ради відбулась 31 серпня. На розгляд депутатам було представлено – 42 питання, кожне з яких важливе та значуще. У роботі сесії взяли участь депутати, керівники відділів, представники громадськості. Очолив пленарне засідання сільський голова Габріел Мкртчян.

У ході роботи сесії депутати затвердили ряд звітів про виконання програм за підсумками 2021 року. Зокрема, Програми матеріально-технічного забезпечення районного центру комплектування та соціальної підтримки, розвитку Бердичівської ДПС, житлово-комунального господарства та благоустрою населених пунктів, сприяння публічності та розвитку казначейського обслуговування, фінансової підтримки КП «Райківське». Окрім того депутати підтримали звіти про виконання програм з охорони навколишнього середовища, забезпечення пільгами окремих категорій громадян, економічного та соціального розвитку сільської ради тощо. Більш детально ознайомила депутатів з даними  проєктами рішень начальник відділу фінансів Олена Шемякіна. Депутати внесли зміни до бюджету Швайківської сільської територіальної громади на 2022 рік та затвердили звіт про виконання бюджету за І півріччя цього року.

Про перерахування залишків коштів, утворення комісії для передачі майна та передачу майна в оперативне управління на баланс відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Швайківської сільської ради доповіла начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності Наталія Іщук.

Одноголосно обранці надали дозвіл на виготовлення паспорту водного об’єкту та розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду. Надали в оренду земельні ділянки в комплексі з розташованими на них водними об’єктами. З проектами рішень ознайомила присутніх начальник відділу юридичних питань та земельних відносин Наталія Вовченко.

Ряд питань стосувались діяльності КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги», внесення змін до фінансового плану підприємства на 2022 рік, затвердження плану на 2023 рік, про що інформував директор Швайківського ЦПМСД Олег Ковшиков.

Про виконання програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників, затвердження звіту про виконання програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування після досягнення 18-річного віку поінформувала начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко.

Під час сесії піднімались питання, що стосувались допомоги військовим. Голова громади Габріел Мкртчян, депутатський корпус вкотре запевнили, що сільська рада завжди готова допомагати і підтримувати Збройні Сили України.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису