У Швайківській громаді оновлюються автошляхи

  • 1095

Фото без опису

Ремонт доріг – важлива складова розвитку громади та підвищення комфорту її жителів. Позитивні зміни, пов’язані з поліпшенням якості дорожнього покриття,  незабаром відчують мешканці  Швайківської громади.  

У громаді розпочався поточний ремонт дороги С 060303 Мирославка-Райки-Швайківка-Слободище. Нині роботи тривають у селі Слободище. Хід та якість виконання робіт перевірили перший заступник начальника Бердичівської районної військової адміністрації Сергій Бакуменко та голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Здійснення поточного ремонту доріг у Швайківській громади стало  можливим за підтримки та сприяння начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка, начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, директора Департаменту регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації Інни  Хоменко.

Успішне вирішення даного питання - заслуга  голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна, який доклав не мало часу та зусиль, щоб керівництво району та області звернуло увагу на «болючі» ділянки дороги у нашій громаді.

«Відремонтоване дорожнє покриття – безпека та комфорт жителів громади. Ремонт місцевих доріг – зміни, потрібні та довгоочікувані людьми. Наші жителі вдячні обласній, районній військовим адміністраціям, Департаменту регіонального розвитку за підтримку та втілення в життя значущої ініціативи», - наголосив Габріел Мкртчян.

Метр з метром – і проблемна ділянка дороги при в'їзді в село Слободище набуває нового, сучасного вигляду та приємно тішить око.  Жителі Швайківської ТГ сподіваються на подальше оновлення дорожнього покриття в інших  населених пунктах громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису