Габріел Мкртчян привітав колектив Бердичівського РТЦК та СП з Днем захисника та захисниці

  • 839

Фото без опису

З нагоди Дня захисника та захисниці України,  Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці урочисті заходи відбулись у Бердичівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.  Привітав колектив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. В актовому залі Центру зібрались начальник районної військової адміністрації Людмила Димидюк, голова районної ради Олександр Балянов, голови територіальних громад, підприємці.

Першим слово мовив начальник Бердичівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Віктор Нагорнюк. Він подякував  районній військовій адміністрації, територіальним громадам, підприємцям за підтримку та сприяння Збройним Силам України.

Фото без опису

Швайківська територіальна громада була нагороджена Грамотою  за сумлінне проведення оповіщення під час загальної мобілізації та служіння українському народові, наполегливу працю та зміцнення обороноздатності держави. Грамоту отримав голова громади. У свою чергу  Габріел Мкртчян подякував жителям Швайківської громади за їх позицію та роботу. Особливі слова подяки сільський голова адресував  підприємцям громади, які з початку повномасштабного вторгнення надають постійну підтримку Збройним Силам України. Подякував Габріел Мкртчян жителям, які не лише в числі перших  зі зброєю в руках боронять  державу, а й створюють надійний та міцний тил для наших оборонців.    

Повномасштабна війна змінила кожного з нас, наші пріоритети та цінності. Навчила цінувати те, що ми маємо та вдячними. Особливі слова подяки адресуємо нашим оборонцям, які нині захищають свою мову, свою історію, свою гідність, національну ідентичність та право кожного з нас жити на святій українській землі.  

Фото без опису