Чергове засідання виконавчого комітету та сесії Швайківської сільської ради

  • 578

Фото без опису

Незважаючи на тривалу повітряну тривогу, понеділок видався насиченим для Швайківської громади. Час поміж тривогами був використаний продуктивно: у сільській раді відбулось засідання виконавчого комітету та чергової сесії.

«Від наших злагоджених дій та результативної роботи залежить розвиток та майбутнє громади. В умовах воєнного стану ми маємо сумлінно працювати та виконувати свої обов’язки», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Спочатку відбулось засідання виконавчого комітету, під час якого було розглянуто п’ять питань. По кожному з них були прийняті одностайні рішення. Так, зокрема, члени виконавчого комітету затвердили акти обстеження захаращених, сухостійних, аварійних насаджень, дерев, що підлягають коронуванню та видаленню; встановили кориговані тарифи на теплову енергію для ТОВ «КИЇВТЕПЛО-9»; присвоїли фактичну адресу житловому будинку в селі Райки. Було прийняте рішення про початок опалювального сезону та втрату чинності рішення виконавчого комітету від 23.02.2022 № 149.

Одразу після завершення засідання виконавчого комітету відбулась 25 сесія 8 скликання. На порядку денному – двадцять два питання.  Одноголосно депутати внесли зміни до бюджету Швайківської сільської територіальної громади та фінансового плану КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги». Затвердили Програму «Профілактики злочинності на території Швайківської сільської територіальної громади на 2022-2024 року», Програму організації підвезення учнів та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Швайківської сільської ради, Положення про колегію відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Швайківської сільської ради.  Розглянули та підтримали звернення ТОВ «Щебеневий завод Райківський» та ТОВ «Райківський гранітний кар’єр» щодо зменшення відсоткової ставки орендної плати за земельні ділянки на період дії воєнного стану в Україні. Одноголосно депутати затвердили Комплексну програму «Молодь. Сім'я. Діти» на 2022-2025 роки та Програму поховання померлих одиноких, невідомих та безрідних громадян на 2022-2025 роки. З усіх питань, розглянутих на сесії, були прийняті позитивні та злагоджені рішення.   

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису