Працівники соціальної сфери Швайківської громади приймали вітання з професійним святом

  • 777

Фото без опису

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівників соціальної сфери. З нагоди свята вітання приймали працівники відділу соціального захисту та їх начальник  Інна Бурла, завідувач служби у справах дітей Аліна Рогулько, працівники КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» та директор установи Ірина Прокопенкова.

З початком повномасштабного вторгнення перед соціальною сферою постали нові виклики. Основним завданням працівників соцзахисту стало надання допомоги усім, хто цього потребує. Зокрема, людям, які перебувають у складних життєвих обставинах. Тим,  які втратили здоров'я. На чільному місці – підтримка громадян, які прибули у Швайківську громаду з регіонів, де тривають активні бойові дії.

«Працівники соціальної сфери роблять вагомий внесок у розбудову демократичного та громадянського суспільства. Піклуючись про людину та її майбутнє, ви забезпечуєте надання соціальних гарантій та допомоги тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації. Щиро вітаю працівників соціальної сфери з професійним святом. Міцного здоров'я, добра та злагоди вашим родинам. Нехай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана та вдячність», - побажав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Робота працівників соціальної сфери пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян.  Своєю працею вони  дають людям надію на краще, зміцнюють довіру до влади, сприяють утвердженню злагоди та спокою в суспільстві.