У Швайківській громаді відбулось урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

  • 635

Фото без опису

10 листопада 2022 року на базі Швайківського ліцею Швайківської сільської ради Бердичівського району Житомирської області відбулося урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад.

В урочистостях взяли участь начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Швайківської сільської ради Жанна КАРПЕНКО та секретар Швайківської сільської ради Ольга ГУСАР. Музичний дарунок для учасників підготували учнівський та педагогічний колективи Швайківського ліцею. Всі переможці ІІ туру олімпіад 2021-2022 н.р. (а це 44 учні) отримали дипломи Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Швайківської сільської ради та солодкі подарунки від постійного мецената Швайківської сільської ради Олексія ПРОКОПЕНКА.

«Вітаємо учасників з перемогою, бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані наук! Висловлюємо щиру вдячність всім учителям, які допомогли та готували наших дітей та зичимо, щоб супутниками усіх починань були успіх та удача! Пишаємося нашими учнями і бажаємо подальших перемог!»,- відзначила Жанна КАРПЕНКО.

Фото без опису

Фото без опису