Швайківська громада проведе в останню путь двох Героїв – Василя Рогачова та Сергія Шевчука

  • 732

Фото без опису

Завтра, 19 січня, у селі Мирославка відбудеться прощання з двома Героями російсько-української війни – Василем Рогачовим та Сергієм Шевчуком.

Фото без опису

Боєць 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу Сергій Шевчук геройськи загинув у наджорстоких боях під Бахмутом. Поховання воїна відбудеться в селі Мирославка, де пройшли його дитинство та юність.

Просимо жителів Швайківської громади гідно зустріти Героя та об 11.30 утворити живий коридор шани – від мосту  в селі Мирославка через переїзд  до кладовища по вулиці Романа Юрчука.

Фото без опису

Завтра громада попрощається ще з одним Героєм, жителем села Мирославка – Василем Рогачовим. Стрілець-зенітник зенітного ракетного взводу, солдат Василь Рогачов непохитно та відважно виконував військові обов’язки із захисту суверенітету та територіальної цілісності України в зоні проведення бойових дій на території Донецької та Луганської областей. 13 січня він потрапив в ДТП на Київщині. Лікарі до останнього боролись за його життя, але Героя не вдалось врятувати.

Живий коридор шани потрібно утворити о 12.40  від будинку, де жив Василь Рогачов, по вулиці Демчинській, 261  до сільського кладовища.

Гідно зустріти полеглих Героїв та віддати останню шану загиблим – найменше, що ми можемо для них зробити. Вічна слава Героям, які повертаються на щиті.