Накипіло: звернення Швайківської сільської ради з приводу несправедливого поділу громад та отримання благодійної допомоги жителями

  • 1457

Фото без опису

Шановні жителі Швайківської територіальної громади! Реагуючи на ваші численні звернення, вносимо роз'яснення щодо розданої нещодавно  благодійної допомоги.

 До сільських, селищних голів звернувся представник благодійного фонду "БГД" з пропозицією підтримати одиноких жителів громад, яким виповнилось 70 і більше років.  А саме – надати допомогу у вигляді продуктових наборів. Спеціалістами Швайківської сільської ради були сформовані списки визначеного кола осіб, одиноких жителів 70+.  Фондом були надані набори у кількості 40 штук, які було вручено адресатам.  Згодом почали отримувати телефонні дзвінки від інших людей пенсійного віку нашої громади із запитанням, чому вони також не отримали набори, адже у Гришковецькій громаді вони були надані у значно  більшій кількості. Нескладний моніторинг кількості продуктових наборів у розрізі громад і от результат: Швайківська - 40, Райгородоцька - 56, Семенівська - 43, Гришковецька - 500!

Остання з переліку громада подала списки всупереч вимог фонду.

Як бачимо, непорядна і неправомірна  позиція керівництва Гришковецької селищної ради зводить нанівець чергову добру справу. А також переконує у несправедливості  щодо поділу громад та їх жителів на тих, хто має постійні "привілеї" та тих , хто живе по закону і по совісті. 

Робимо висновки.

Швайківська сільська рада