Працівникам Швайківської сільської ради розповіли про особливості набору до поліцейського підрозділу «Лють»

  • 127

Фото без опису

Зустріч правоохоронців з працівниками  Швайківської сільської ради відбулась 17 лютого. Під час візиту  працівники Бердичівського районного відділу поліції розповіли про особливості набору до поліцейського підрозділу «Лють». Долучився до зустрічі голова громади Габріел Мкртчян.

Заступник начальника Бердичівського райвідділу поліції Андрій Микитюк наголосив присутнім, що це не обов’язкова загальна мобілізація, а спеціальна рекрутингова кампанія. Воєнізований підрозділ нового зразка «Лють» складатиметься з бійців, які готові захищати країну від російського агресора та звільнити наші землі.

Формування підрозділу триває. На кандидатів, які пройдуть спеціальний відбір, чекає високоякісна підготовка та достойне грошове забезпечення. Після завершення військових дій кожен з працівників бригади зможе залишитися працювати у поліції.

«Швайківська громада – громада свідомих людей, які засвідчили та показали свою позицію з початку повномасштабного вторгнення. Про особливості набору до поліцейського підрозділу "Лють" жителі громади поінформовані, як про формування нових штурмових бригад та про "Гвардію наступу" загалом», - зауважив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

До поліцейського підрозділу можна долучитись, подавши анкету онлайн на сайті nabir.np.gov.ua  або за QR-кодом. Особисто і з отриманням необхідних консультацій це можна зробити у Центрах надання адміністративних послуг, що діють у громадах Бердичівщини, або звернутися до Бердичівського райвідділу поліції за адресою: м. Бердичів, вул. Героїв України, 67, або за номером телефону 0680255474. 

«Гаряча» телефонна лінія для отримання відомостей щодо вступу до об’єднаної штурмової бригади «Лють» - 0-800-100020.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису