Габріел Мкртчян: «Пацієнти Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги повинні отримувати послуги в комфортних умовах»

  • 305

Фото без опису

Змінюються на очах – саме так можна сказати про кабінети лікарів Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги, що розташовані на першому поверсі поліклініки Центральної районної лікарні. Здійснювати прийом пацієнтів у сучасних та комфортних умовах, надавати якісні медичні послуги  – ідеал, до якого рухається голова громади Габріел Мкртчян та чого прагнуть лікарі й персонал  Швайківської первинки.

Позитивні зміни були розпочаті з проведення енергоефективних заходів – встановлення сучасних металоплатикових вікон та дверей. До невпізнаваності змінився кабінет лікаря-педіатра. Приміщення стало світлим та комфортним. Переконані, що маленьким пацієнтам тут буде затишно та спокійно. Ще декілька штрихів – і кабінет буде повністю готовий.

Приємно вражає відремонтована вбиральня, якою з часом зможуть користуватися відвідувачі поліклініки. Нова білосніжна сантехніка, блискучий кахель – оновлення, яких приміщення закладу та відвідувачі  ще не бачили.

На початковій стадії - ремонтні роботи в маніпуляційному кабінеті.

«Для нас важливо, щоб пацієнти отримували якісні медичні послуги в комфортних та доступних умовах. Впевнений, що такі оновлення позитивно сприймуть жителі Швайківської громади», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису