Габріел Мкртчян: «Пацієнти Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги повинні отримувати послуги в комфортних умовах»

  • 268

Змінюються на очах – саме так можна сказати про кабінети лікарів Швайківського центру первинної медико-санітарної допомоги, що розташовані на першому поверсі поліклініки Центральної районної лікарні. Здійснювати прийом пацієнтів у сучасних та комфортних умовах, надавати якісні медичні послуги  – ідеал, до якого рухається голова громади Габріел Мкртчян та чого прагнуть лікарі й персонал  Швайківської первинки.

Позитивні зміни були розпочаті з проведення енергоефективних заходів – встановлення сучасних металоплатикових вікон та дверей. До невпізнаваності змінився кабінет лікаря-педіатра. Приміщення стало світлим та комфортним. Переконані, що маленьким пацієнтам тут буде затишно та спокійно. Ще декілька штрихів – і кабінет буде повністю готовий.

Приємно вражає відремонтована вбиральня, якою з часом зможуть користуватися відвідувачі поліклініки. Нова білосніжна сантехніка, блискучий кахель – оновлення, яких приміщення закладу та відвідувачі  ще не бачили.

На початковій стадії - ремонтні роботи в маніпуляційному кабінеті.

«Для нас важливо, щоб пацієнти отримували якісні медичні послуги в комфортних та доступних умовах. Впевнений, що такі оновлення позитивно сприймуть жителі Швайківської громади», - наголосив Габріел Мкртчян.