Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян привітав матерів та дружин загиблих Героїв

  • 282

Зі щирими словами вдячності і шани та квітами завітав 8 березня до матерів та дружин  загиблих Героїв російсько-української війни голова Швайківської громади. Габріел Мкртчян переконаний, що піклуватися про такі родини, допомагати та підтримувати їх, не лишати наодинці з великим горем  – моральний обов'язок влади.

«Ми розуміємо, що ніякі наші дії, слова  не здатні втамувати біль від втрати близької людини. Найбільше, що ми можемо зробити для родин загиблих Героїв – пам’ятати про їх подвиги, шанувати їх рідних та близьких», - наголосив Габріел Мкртчян.

Неосяжний подвиг наших воїнів назавжди увіковічниться в сучасній історії Незалежної України. Швайківська громада пам’ятає та береже світлу пам'ять про Руслана Юсубова, Дмитра Кузьменка, Романа Юрчука, Сергія Духа, Ігоря Мельника, Володимира Токарського, Дмитра Яцканіча, Василя Рогачова, Сергія Орлюка.  Ми у вічному боргу перед тими, хто ціною власного життя боровся за мирне небо. Господь відкрив перед ними двері раю, тож вшануймо і ми  Героїв своєю молитвою та добрим словом…