Добра справа заради людей: жителі Швайківської громади допомогли деокупованим громадам Миколаївщини

  • 278

Фото без опису

Сильні, бо єдині – саме ця риса характеру відчутно проявилась в українців з початку повномасштабного вторгнення. Ми єдині у нашому прагненні боротися та чинити спротив ворогу. Єдині у прагненні підтримати та допомогти співгромадянам, які перебували в окупації та знають, що таке активні бойові дії не з новин чи дописів у соцмережах, а з пережитого жаху та відчутого горя. Тож допомогти та підтримати таких людей, поділитися тим, що ми маємо, - наш обов'язок.

Підтримати деокуповану Снігурівську громаду Миколаївської області – ініціатива, яка об'єднала жителів Швайківської громади. Посадити та зібрати врожай минулого року мешканці  нині деокупованих регіонів півдня можливості не мали. Тож люди гостро потребують насіннєвої картоплі. Збір посадкового матеріалу проводився в усіх селах Швайківської громади. Понад п’ять тонн картоплі вже вдалось завезти на південь. До доброї справи долучились пастор  Помісної церкви християн євангельської віри «Вефіль» Юрій Волошин, які разом із заступником сільського голови Едуардом Томашевським побували в селах Миколаївщини. Зокрема, Снігурівці, Павло-Мар'янівці та селищі Широкому.

Представників Бердичівщини зустрічали усміхнені та щирі люди півдня, яким довелось багато чого відчути та пережити. Але їх патріотизмом, стійкій громадянській позиції та вірі в Збройні Сили можна пишатися та захоплюватися.

Даний вантаж картоплі не єдиний. Ще одна партія посадкового матеріалу від Швайківської громади вирушила на Миколаївщину.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису