Робоча зустріч голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та працівників Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

  • 425

Фото без опису

Кожна людина повинна отримувати можливість захистити свої права та свободи  – саме з цією метою працює Бердичівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Про послуги, які надають працівники центру, його можливості та співпрацю з Швайківською сільською радою йшлось під час робочої зустрічі голови громади Габріела Мкртчяна та юристів Інни Струшинської та Андрія Кравченка.

Захист прав та свобод громадян, вирішення земельних та соціальних проблем, допомога людям з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та постраждалим від домашнього насильства, вирішення питань, пов’язаних виникненням сімейних правовідносин, допомога свідкам та потерпілим у кримінальному процесі, здійснення право просвітництва  – спектр підтримки, яку надають фахівці центру широкий та різноманітний.  

«Послуги Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – важливі, адже вони створюють рівні можливості для громадян отримати належний правовий захист, юридичну консультацію. Тож дякую фахівцям за роботу, надання правової інформації, консультацій та роз’яснень з правових питань», - зазначив Габріел Мкртчян.  

Надаємо, що Бердичівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Бердичів, вул.. Чорновола, 9. Телефони для зв’язку 068 291 90 18.

Фото без опису