Робоча зустріч голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та регіонального координатора у Житомирській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Валентина Залізнюка

  • 144

Фото без опису

Обмін знань та досвідом – важливі у діяльності сільської ради. Тим паче, коли постійно змінюється та удосконалюється законодавство, необхідно тримати руку на пульсі усіх нововведень. Нещодавня зустріч голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна з регіональним координатором у Житомирській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Валентином Залізнюком була присвячена питанням новацій та перспектив.

Координація роботи по делегованих повноваженнях – важливий напрямок діяльності, який було  обговорено під час  зустрічі. Повноваження сільських рад у сфері здійснення реєстрації актів цивільного стану розширюються, що створює зручності для людей.  

Регіональний координатор Житомирській області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Валентин Залізнюк запевнив, що Швайківська громада може розраховувати на постійну інформаційну та консультативну підтримку.