Поки інші думали, ми діяли: Швайківська громада передала автомобіль для 139 окремого батальйону територіальної оборони

  • 759

Фото без опису

Поки інші міркували, як зробити, Швайківська громада діяла та послідовно наближалась до втілення бажаної мети. А ціль дійсно потрібна та важлива, адже що може бути більш нагальним  у час повномасштабного вторгнення, аніж допомога  воїнам. Усі наші дії, наміри, зусилля мають спрямовуватись підтримку  захисників, оперативне вирішення їхніх проблем та забезпечення необхідним.

Біда, що спіткала 139 окремий батальйон територіальної оборони у зоні бойових дій, трагічна загибель воїнів-земляків, більш ніж промовисто показали, що тероборонівці потребують підтримки. Тож ще в березні за ініціативи голови Швайківської громади Габріела Мкрчяна на черговій сесії Швайківської сільської ради було вирішено спрямувати кошти на закупівлю для ТрО автомобіля.

«Наші воїни потребують захисту та підтримки. А ще їм необхідні автомобілі, що дозволять пересуватися на позиціях, вивозити поранених та виконувати інші, не менш важливі завдання. Ми не маємо значних фінансових ресурсів, таких якими нині володіють деякі сусідні громади. Але  готові віддати останнє, аби допомогти бійцям тероборони, у лавах якої воюють й жителі нашої громади. Ми не багатослівні, але наші дії конкретні», – зазначив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

З дотриманням усіх встановлених законом термінів та норм, Швайківська сільська рада придбала автомобіль.

23 травня автомобіль вирушив на позиції до бійців. Завантаживши авто різноманітними смаколиками та іншими необхідними речами, депутати Швайківської сільської ради Артем Мкртчян та Андрій Кудинський передали позашляховик воїнам.

Коли є бажання, знаходяться і можливості. Позиція Швайківської громади, прагнення допомогти захисникам щирі та справжні. Вони мотивують до майбутніх дій та потрібних вчинків.

«Ми готові й надалі послідовно та цілеспрямовано підтримувати наших воїнів, адже за нами правда, а отже й Перемога», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису