День захисту дітей у селах Швайківка та Райки: велопробіг, футбольний турнір та конкурси

  • 203

Фото без опису

​​​​​​Велопробігом, футбольними турнірами  та конкурсами дали старт святкуванню Дня захисту дітей у Швайківській громаді. Цьогоріч за ініціативи голови громади Габріела Мкртчяна відбулись цікаві та насичені заходи у всіх старостинських округах. Першими зустріла свято малеча з Швайківки, Катеринівки  та села Райки.

«Наші діти заслуговують на мирне небо та радісне дитинство. На жаль, підступний ворог відбирає у них найважливіше – спокій та безтурботне життя. Але ми, дорослі, намагаємось зробити все можливе, щоб наші діти, діти захисників України, були щасливими та радісними», - наголосив Габріел Мкртчян.

Зранку в селі Райки малечу зустрічали працівники відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, які підготували веселі квести та танцювально-розважальні конкурси "Ми діти сильної країни".

 "Ми працюємо для дітей і заради дітей!",- зазначила начальник відділу Жанна Карпенко. Потім відбувся велозаїзд з представниками поліції, які ознайомили школярів з правилами дорожнього руху. 
В селі Швайківка, за ініціативи вчителя фізичного виховання Слободищенської гімназії  Володимира Синяка діти зіграли товариські матчі, присвячені Дню захисту дітей. Були присутні команди з с.Слободище, с.Райки та с.Швайківка. 
День захисту дітей покликаний нагадати дорослим, що діти потребують нашої підтримки та захисту. Сьогодні наші воїни стоять на захисті вільного та незалежного майбутнього наших дітей. А дитяча підтримка та посмішки – найбільша мотивація для них та кожного з нас.

Проведення свята не обійшлось без добрих чарівників. Тож щира подяка місцевим підприємцям за сприяння та підтримку. У Райківському старостинському окрузі допомогу надали: депутат сільської ради Артем Мкртчян (ТОВ «Райки-агроплюс»), ТОВ «Щебеневий завод "Райківський"», підприємці Леся Залевська, Алла Шрам та Олег Ковальчук. Проведення свята для дітей зі Швайківки та Катеринівки підтримали підприємці Галина Стельмах, Василь Любченко та  Олексій Прокопенко. 
Гарний настрій дітям створили працівники  відділу культури, молоді, спорту, культури та туризму. До проведення свята долучились секретар сільської ради Ольга Гусар, староста Наталія Войнівська, завідувач служби у справах дітей Аліна Рогулько, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко та працівники Бердичівського відділу поліції.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису