Поважне 80-річчя зустріла жителька села Райки Надія Костянтинівна Манелюк

  • 171

Велика трудівниця, турботлива матуся, бабуся та прабабуся, жителька села Райки Надія Костянтинівна Манелюк зустріла поважне 80-річчя. Привітати шановану ювілярку завітав голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

«Шана та вдячність нашим поважним ювілярам. Такі люди – наша честь, гордість та шана. Від них ми переймаємо цінний життєвий досвід та мудрість», - наголосив Габріел Мкртчян.

Надія Костянтинівна народилась 1 червня 1943 року у селі Райки. Дитинство було важким,  адже сім'я лишилась без батька, він не повернувся з фронту. Доводилось ходити в школу з сестрою по черзі, бо були одні чоботи на двох.

Свій трудовий шлях Надія Костянтинівна розпочала в 15 років. Спочатку була робота на  свинарнику. Попрацювавши кілька років, пішла на корівник, бо там більше платили. Загальний трудовий стаж ювілярки становить 45 років. Майже півстоліття жінка пропрацювала на одному місці, тож цілком заслужено була удостоєна відзнаки – «Ветеран праці».

Разом з чоловіком народили та виховали двох дітей – доньку Олену та сина Івана. Ювілярка радіє чотирьом онукам та трьом правнукам.

Швайківська сільська рада вітає Надію Костянтинівну з чудовим ювілеєм. Бажаємо довгих років життя, міцного здоров'я, життєвого добробуту та душевного спокою. Нехай кожен день дарує радість та позитив, а Господь оберігає та захищає.