Активне дозвілля та веселий відпочинок для маленьких жителів Швайківської громади

  • 260

Фото без опису

Яскраві посмішки та радість переповнювали села громади на початку червня. В усіх старостинських округах відбулись заходи з нагоди Дня захисту дітей.

Мирославка, Слободище, Малосілка – для маленьких жителів цих старостинських округів були підготовлені ігри, веселощі та солодощі. Про гарний настрій та активне дозвілля потурбувались старости старостинських округів, працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту, служба у справах дітей.

«Ми діти сильної країни» - заходи з такою назвою подарували дітям гарні емоції, веселі конкурси та солодкі призи, про які потурбувалась сільська рада. За сприяння місцевих підприємців у селах були встановлені батути.

У Слободищах свято допомогли організувати підприємці Олег Шевчук, Микола Довгалюк, Олексій Прокопенко, Віктор Вінцевич. У Малосілці -  ТОВ «Дружба-2020», ФОП Моркотун. У Мирославському старостинському про гарний настрій для дітей потурбувались   Віталій Левицький, Артем Мкртчян, Іван Білінський, Микола Гуйда.

Дитячі посмішки  мотивують та дають сили жити, рухатись вперед, творити. Заходи, організовані для дітей, стають яскравим спогадом у житті громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису