Підсумкам та перспективам була присвячена робоча нарада робітників КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»

  • 416

Фото без опису

Надання соціальних послуг жителям громади, їх якість та своєчасність  тримає на особистому  контролі голова Швайківської громади Габріел Мкртчян. Нещодавня нарада, що відбулась за участі голови, його заступниці Олени Лещенко, директора КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ірини Прокопенкової та робітників комунальної установи, була присвячена саме цим питанням, а також підсумкам роботи за перше півріччя та плануванню майбутньої діяльності.

Повномасштабне вторгнення, введення воєннного стану стало важливим викликом для сфери соціального захисту.   

«Нам важливо, щоб жителі громади отримували своєчасну, доступну та якісну підтримку. Наші фахівці виважено підходять до прийняття рішень, грунтовно вивчають ситуацію кожної людини, її проблеми та можливості», - наголосив Габріел Мкртчян.  

Детально під час наради обговорили діяльність комунальної установи, співпрацю зі старостами та працівниками старостинських округів. Вдалось  вирішити ряд організаційних питань. Усі пропозиції та зауваження будуть враховані в майбутній роботі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису