У Швайківську громаду завітали волонтери ДБФ «КАРІТАС-СПЕС»

  • 264

Фото без опису

Допомога та підтримка людей похилого віку – важливий напрямок діяльності Швайківської сільської ради. Прагнення допомогти, надати матеріальну підтримку та поліпшити умови проживання осіб, які перебувають на обслуговуванні у Комунальній установі «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» спонукають до налагоджування співпраці з благодійними фондами та організаціями. 

Так, цими днями до Швайківської громади завітали волонтери ДБФ «КАРІТАС-СПЕС». Прибули вони в громаду не з порожніми руками, а продуктовими наборами, посмішками та словами підтримки.  Разом з директором КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Іриною Прокопенковою представники фонду  відвідали самотніх літніх людей, вручивши традиційні карітасівські пакети.

Щире спілкування та відчуття потрібності – те, чого часто не вистачає цим людям.  Тож візити волонтерів – важливий прояв уваги та підтримки для кожного з них.

З волонтерською місією до Швайківської громади прибула Sara Gioia, італійка. Вона – одна із тих, кого називають людьми доброї волі. З повною самовіддачею жінка пакує гуманітарну допомогу, їздить у віддалені села, аби вручити пакети самотнім та літнім людям.  Волонтерка прибула, аби побачити наші реалії, переконатися, якою справедливою та чесною є наша боротьба.

Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вдячний представникам Дієцезіального благодійного фонду «КАРІТАС-СПЕС» за підтримку та розуміння.

«Висловлюю щиру подяку усім, хто долучився до доброї справи. Вдячний за увагу до нашої громади та турботу про літніх людей. Добрі справи облагороджують кожного, хто їх творить», - наголосив Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису