Поважне 85-річчя зустрів житель села Швайківка Микола Максимович Сапонюк

  • 351

Фото без опису

У світлу серпневу днину Швайківська сільська рада поспішає привітати з чудовим ювілеєм жителя села Швайківка Миколу Максимовича Сапонюка. Привітати шанованого працелюба та оптиміста з днем народження за дорученням сільського голови Габріела Мкртчяна завітала директор Будинку культури Надія Вельмик.

Як і всі люди його покоління, Микола Максимович був свідком багатьох важливих історичних подій. Пережив страшні роки Другої світової війни, важку повоєнну відбудову. З семи років ходив до школи та пас телят в колгоспі. Згодом була служба в армії та одруження. Разом з коханою дружиною Анною Степанівною виховали двох дітей – доньку Лідію та сина Валерія. Дочекались двох онуків та двох правнуків.

Микола Максимович має довге трудове життя. Понад 41 рік чоловік пропрацював трактористом у рідному селі. Для односельчан чоловік є прикладом мужності, стійкості та порядності.

Шановний Миколо Максимовичу,  Швайківська сільська рада щиро вітає Вас з ювілеєм. Бажаємо міцного здоров'я та довголіття, мирного неба та гарного настрою. Нехай різні завжди оточують Вас турботою та любов'ю, а у Вашій оселі панують затишок, радість та благополуччя. Зі святом!  

Фото без опису