Гірка втрата: в бою за Україну віддав життя житель села Швайківка Ігор Миколайович Гусар

  • 1370

Фото без опису

Гірку та болючу звістку  вкотре отримала Швайківська громада. Небесне військо поповнив житель села Швайківка Ігор Миколайович Гусар. До рідного дому Герой повертається на щиті.

Чоловік народився 8 листопада 1973 року у селі Швайківка. Навчався в школі, потім вступив до Київського технікуму. Далі була строкова служба і знову навчання в Бердичівській автошколі ТСОУ, де здобув професію водія різних категорій. Одружився, разом з коханою дружиною Оленою Василівною народили двох дітей – доньку Дарину та сина Єгора. Завжди був підтримкою та опорою для батьків – Надії Вікторівни та Миколи Петровича. Ігор Миколайович радів життю, будував плани, на заваді яким стала війна. З перших днів повномасштабного вторгнення чоловік на полі бою.

Водій 3-го стрілецького відділення 1-го взводу 2-ї стрілецької роти військової частини А7297, сержант Ігор Миколайович Гусар героїчно загинув 9 серпня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Діброва Луганської області.

За час проходження служби наш земляк проявив справжню мужність та героїзм. Чоловік користувався повагою та авторитетом серед побратимів, мав високий рівень мотивації, постійно вдосконалював себе. Ігор Гусар був прикладом зразкового виконання військового обов’язку. До останнього залишився вірним військовій присязі та народу України.

Швайківська громада висловлює щирі співчуття рідним та близьких загиблого Героя. В цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться у наших серцях.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Прощання з воїном відбудеться у рідному селі. Повідомлення про дату та час поховання буде згодом.

Фото без опису