#shvaikivka_cleanup_day: молодь Швайківської громади тримає екологічну оборону

  • 164

Фото без опису

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті. Військові захищають Україну на передовій, медики рятують життя, правоохоронці підтримують порядок, волонтери забезпечують гуманітарні місії, а молодь Швайківської громади об'єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

Під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!» першими естафету прийняла активна молодь Слободищенського старостинського округу приєдналися до Всеукраїнського дня прибирання «World Cleanup Day» разом з мільйонами учасників у 191 країні Світу.

Міжнародний молодіжний рух School Recycling World оголосив конкурс серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти на найактивніших учасників Всесвітнього дня прибирання.

Підхоплюйте естафету та реєструйте свої результати за посиланням на гугл форму https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 та публікуйте фото з хештегом на сторінці відділу #shvaikivka_cleanup_day

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Жанна Карпенко,

начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму