Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає з Днем знань

  • 326

Фото без опису

Щиро вітаю дітей, педагогів та батьків  з Днем знань та початком нового навчального року.

Вже вдруге наші діти зустрічають цей день в умовах повномасштабної війни, яка принесла майже в кожну родину біль, сльози та відчай. Але ми віримо в наші Збройні Сили, щодня не припиняємо дякувати їм за те, що завдяки їх героїзму та стійкості наші діти мають можливість жити та навчатися в Україні.

Дорогі діти, ви – майбутнє України. Сьогодні ви виховуєтесь на прикладах незламних сучасників – захисників та захисниць України. Бажаємо вам бути цілеспрямованими, наполегливими та розумними. Щасливого вам дитинства та мирного майбутнього.

Шановні педагоги, продовжуйте й надалі сіяти в душах маленьких та юних українців розумне, добре, вічне. Ви виховуєте нові покоління патріотів, які продовжать будувати самостійну Українську Державу. Вірю в кожного з вас, ваш професіоналізм та компетентність.

Батькам бажаю натхнення та мудрості. Нехай возз'єднається кожна українська родина. Усі татусі, які зараз на передовій, повернуться додому живими та неушкодженими.

Бажаю, щоб цей  навчальний рік приніс кожному лише позитивні події, досягнення та добрі починання, а Україні - Перемогу. Усім наснаги, натхнення, успіхів, міцного здоров'я та здійснення найзаповітніших мрій.

З Днем знань!

Габріел Мкртчян, голова Швайківської громади