Рятують життя інших, ризикуючи своїм: заступниця сільського голови Олена Лещенко привітала рятувальників з професійним святом

  • 497

Фото без опису

Вони першими йдуть туди, де сталося лихо і потрібна міцна воля. З початку повномасштабного вторгнення викликів у них стало значно більше – гасіння пожеж та ліквідація наслідків ворожих обстрілів, розмінування територій... Щодня вони ризикують собою та допомагають тим, з ким сталася біда. Ми по-праву називаємо  їх героями без зброї.

17 вересня своє професійне свято відзначають рятувальники.  Привітати працівників Бердичівського районного управління ГУ ДСНС України в Житомирській області  завітала заступниця голови Швайківської територіальної громади  Олена Лещенко.

«Найбільшою цінністю є життя людини. Ті інституції, установи, які займаються порятунком і збереженням людьского життя є не просто необхідними, а надзвичайно важливими. За словами сміливий, відважний та безстрашний стоять  промовисті цифри та статистика. Так, за останню добу трапилось 365 пожеж, врятовано 9 осіб, 53 будівлі. Ці цифри для того, щоб кожен з нас зрозумів, скільки людей ризикували життям, щоб ми могли зустріти ранок, піти на роботу, а наші діти відвідати школи та садочки. Нехай Господь вас береже, а  в Україну прийде мир та спокій», - наголосила Олена Лещенко.

За дорученням голови громади Габріела Мкртчяна Олена Лещенко вручила подяки й презенти працівникам управління, а також  талони на паливо.

Найбільшою нагородою для рятувальників  є врятовані життя під час ліквідації наслідків надзвичайних подій. Ми безмежно вдячні їм за відданість справі та готовність першими прийти на допомогу, дати відсіч лиху, запобігти горю. Бажаємо й надалі впевнено тримати стрій, запобігати, рятувати та допомагати.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису