Сімейний лікар Швайківського Центру первинної медико-санітарної допомоги Аліса Бондар: «Довірливі відносини з пацієнтами – запорука побудови успішного лікувального процесу»

  • 412

Фото без опису

Сімейний лікар у житті кожного з нас – це друг, порадник та, звісно ж, компетентний медик, до якого можна звернутися з будь-яких питань, пов’язаних з поганим самопочуттям. Це лікар, який допоможе, проконсультує, спланує подальше лікування та скоординує. На принципах довіри та поваги, як фундаменті побудови успішного лікувального процесу, звикла працювати сімейний лікар Аліса Олександрівна Бондар, яка стала незмінною частиною  колективу КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Аліса Олександрівна Бондар народилась в селі Роздольне Каланчацького району, що на Херсонщині. В 2017-му закінчила Запорізький державний медичний університет за спеціальністю – «Лікарська справа». Жила та працювала в Херсоні, разом з чоловіком виховували маленьку донечку. Спокійне та щасливе життя родини змінила велика війна, яка й привела Алісу Бондар на Бердичівщину. Жінка полюбила наш  край та бажає залишитись тут жити й працювати.

Лікар завжди повинен вчитись та вдосконалювати свої знання – такої позиції дотримується Аліса Бондар. А ще потрібно бути для своїх пацієнтів другом та порадником, розуміти психологічний стан хворого та знаходити відповідний підхід до кожного.   

«Для мене важливо будувати довірливі відносини з пацієнтами. Вони мають відкрито розповідати про будь-які побоювання з приводу свого здоров'я.  Потрібно завжди поважати вибір пацієнтів, навіть якщо він не співпадає з твоїм власним», - переконана сімейний лікар Аліса Бондар.

Лікарка проводить лікування за сучасними протоколами та призначає пацієнтам лише ті препарати, ефективність яких доведена. Аліса Бондар працює над проведенням профілактичних заходів, спрямованих  на запобігання захворюванням та навчає своїх підопічних здоровому способу життя.

Процес заключення  декларацій з лікаркою в самому розпалі. Якщо бажаєте, щоб Аліса Олександрівна стала вашим лікарем, телефонуйте за номером: 099 28 82 585  або звертайтесь в амбулаторію сімейної медицини КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги», що знаходиться на першому поверсі поліклінічного відділення Центральної районної лікарні.