Прощання з воїном Геннадієм Трохимчуком відбулось у Малосілці

  • 596

Фото без опису

Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка – віддав життя за цілісність та незалежність України. 30 жовтня Швайківська громада провела в останню путь воїна-захисника Геннадія Трохимчука. Герой, що повернувся на щиті, знайшов свій вічний спокій у селі Малосілка, яку встиг полюбити душею та серцем.

Геннадій Трохимчук народився 7 грудня 1980 року в місті Бердичеві. Чоловік рано втратив батьків, виховувала його бабуся Лідія Петрівна, яка прищепила Геннадію кращі риси та чесноти. Навчався в 10 школі, згодом вступив до професійно-технічного училища № 4. Здобув професію токаря-зварювальника. Згодом були роки праці на заводі «Прогрес», яку він вміло поєднував з навчанням в Міжрегіональній академії управління персоналом. Далі була робота, пов’язана з переобладнанням автомобілів, після чого трудова діяльність  на ТОВ «Три Ведмеді». Бажання будувати,створювати, розвивати спонукали до постійної праці. Чоловік  мріяв створити сім'ю, будував плани, яким не судилося збудитися.

З грудня 2022-го року Геннадій Трохимчук – у  лавах Збройних Сил України. Служив  старшим навідником гаубиці артилерійського дивізіону. Користувався повагою та авторитетом серед побратимів, був прикладом зразкового виконання військового обов’язку. Героїчно загинув 19 жовтня в районі населеного пункту Новопокровка Запорізької області.

У загиблого воїна лишився брат Олександр. Близькими людьми у житті Геннадія Трохимчука стало подружжя Охрімчуків з села Малосілка – Валентина Іванівна та Павло Леонідович, які вважали чоловіка своїм сином. До них він часто приїздив, допомагав. У цій родині  йому було добре та затишно. Тож свій останній спочинок Герой знайшов поряд з могилою названого батька Павла Леонідовича.

Зі словами скорботи звернулись до присутніх голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, староста Малосілківського старостинського округу Наталія Каченюк.

«Неможливо підібрати правильні слова в такі миті. Герої не вмирають, вони залишаються в наших серцях. Вічна слава та пам'ять Воїну, Патріоту, Людині», - звернувся Габріел Мкртчян.

«Нехай добрий та світлий спомин про покійного захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам'яті рідних, друзів, бойових побратимів та усіх, хто знав Героя, любив та шанував його», - зазначила Наталія Каченюк.

Геннадію Трохимчуку навіки 42… Ми всі у незліченному боргу перед ним та його подвигом. Дякуємо воїну за стійкість, віру та непохитність, запал, щирість та справедливість. Нехай його душа знайде вічний спокій. Вічна пам'ять та слава Захиснику України!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису