Спомин про Героя: минає річниця з дня загибелі Захисника України Ігоря Мельника

  • 501

Фото без опису

Йому назавжди залишиться  34… Минулого року 7 листопада відважний захисник, житель  села Райки Ігор Мельник прийняв свій останній бій та героїчно загинув, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Вечір-реквієм на його честь відбувся у Райківської гімназії, у стінах якої навчався Герой.

Ігор Мельник  був мобілізований на початку вересня 2022 року. Служив навідником в мотопіхотному батальйоні.  Загинув 7 листопада під час обстрілу позицій в районі населеного пункту Озарянівка Донецької області. Безжальна війна забрала не лише життя Героя, а й його мрії та майбутнє. Без люблячого сина залишились батьки – Олена Сергіївна та Олександр Васильович, без турботливого брата - сестра Юлія, а громада – без відважного захисника.

12 листопала громада провела захисника в останню путь.

«Гірко та боляче втрачати найкращих. Скільки б не минуло часу, а серця рідних та близьких переповнює біль та туга. Вічна слава та пам'ять про жертовність та подвиг Ігоря Мельника житиме завжди у наших серцях», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Його зірочка життя тільки починала горіти на небосхилі, але в одну мить згасла. Але світло цієї зірки буде сяяти нам до того часу, поки ми пам’ятатимемо Героя…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису