Міжнародний день людей з інвалідністю: добрі справи заради тих, хто цього потребує

  • 183

Фото без опису

Проявляти турботу та милосердя до найбільш незахищених верств населення – обов’язок суспільства, показник його розвитку та гуманності.  3 грудня у всьому світі відзначають День людей з інвалідністю. Це нагода ще раз проявити свою турботу, увагу до тих, хто цього потребує.

Підтримка людей з інвалідністю, забезпечення їхніх прав, принципів рівності та гуманності – серед пріоритетів діяльності голови Швайківської територіальної громади Габріела Мкртчяна. З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю директор КУ «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Ірина Прокопенкова спільно з соціальними робітниками вручили продуктові набори особам з інвалідністю, які перебувають на обслуговуванні в установі.

Увага та милосердя, толерантність та людяність допоможуть зробити життя людей з обмеженими кращим. Швайківська територіальна громада робить все для того, аби люди з обмеженими фізичними можливостями мали шанс на соціальну адаптацію, відчули себе повноцінними громадянами, з надією дивились у майбутнє.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису