Солодкі подарунки та теплі побажання від служби у справах дітей

  • 270

Фото без опису

Час напередодні Різдва – улюблений період року у житті дітей. Це час див та подарунків, приємних сюрпризів та несподіванок. Час, коли дорослі стають добрими чарівниками, втілюючи дитячі мрії та бажання. Гарний настрій та незабутні емоції для малечі, що потребує особливої уваги та підтримки, подарувала  служба у справах дітей Швайківської сільської ради.

Солодкі подарунки  отримали діти-сироти та  діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти, що виховуються в сім'ях опікунів. Особлива увага дітям, батьки яких загинули під час виконання бойових дій,  дітям з інвалідністю та з числа внутрішньо переміщених осіб.  Загалом, було придбано 50 подарунків.

«Різдвяно-новорічних свят найбільше чекають діти. Ми радіємо, коли можемо їх чимось потішити, подарувати гарний настрій та позитивні емоції. Наша держава переживає не найкращі часи, але спогади про дитинство у маленьких українців мають бути добрими та світлими», - наголосила завідувач служби у справах дітей Швайківської сільської ради Аліна Рогулько

Приємний подарунком для дітей, батьки яких загинули під час виконання бойових обов’язків, став візит до Житомира та перегляд новорічної вистави в обласній філармонії Святослава Ріхтера.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису