Гостинці для захисників від жителів Мирославського старостинського округу

  • 255

Фото без опису

З особливим трепетом та любов'ю ставляться до захисників у Швайківській громаді. Періодично у закладах освіти проходять різноманітні заходи, спрямовані на підтримку воїнів. Педагогічні колективи, діти, батьки, працівники закладів культури та старостатів   прагнуть бути корисними. Спільно всі закривають потрібні збори, допомагають у придбанні амуніції, готують, печуть, плетуть...

Гостинці до Новорічних свят зібрали для воїнів-земляків жителі Мирославського старостинського округу. Понад 40 пакунків вирушили у різні куточки України. Вирушили до тих, хто нині на передовій, хто береже наш мир та спокій та виконує бойові завдання на різних ділянках українсько-російського фронту.

«Своїми справами ми робимо все можливе, щоб наблизити наш омріяний День Перемоги. Але найбільший внесок роблять наші незламні воїни. Тож ми маємо бути для них незамінною підтримкою та міцним тилом», - наголосила староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук. Вона подякувала жителям сіл Мирославка та Демчин, а також учнівському та педагогічному колективу ліцею ім. О.І.Онишка та ЗДО «Дзвіночок»  за підтримку чудової ініціативи. А далі обов’язково будуть нові справи та дії задля наших захисників та майбутнього України.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису