Продуктові набори швидкого приготування передали жителям Швайківської громади представники громадської організації «Захист. Право. Турбота»

  • 375

Фото без опису

300 продуктових наборів швидкого приготування передали жителям Швайківської громади представники громадської організації «Захист. Право. Турбота». Втілення в життя доброї справи стало можливим за сприяння  та підтримки благодійного фонду «United Ukraine Appeal».

Поспілкуватися з людьми, почути їх думки та потреби до громади завітав голова ГО «Захист. Право. Турбота»  Володимир Кужелюк.  Візит до Швайківської ТГ подарував теплі та приємні враження для  благодійників.

 Продуктові набори отримали внутрішньо переміщені особи, багатодітні та опікунські родини, особи з інвалідністю І групи, діти з інвалідністю, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та громадяни, які перебувають на обслуговуванні в комунальній установі «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Жителі громади вдячні благодійному фонду «United Ukraine Appeal» та громадській організації «Захист. Право. Турбота»  за підтримку. Відчувати у такий непростий час увагу і турботу цінно та важливо. Представники громадської організації запевнили, що із задоволенням знову завітають до Швайківської  громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису