Відбулось засідання сесії та виконавчого комітету

  • 256

Фото без опису

Засідання виконавчого комітету, комісії по поліпшенню соціального захисту громадян «Турбота»  та чергової сесії – події, що відбулись  29 лютого у Швайківській сільській раді.  Кожне із засідань – вирішення актуальних для громади питань та прийняття дієвих рішень.

Під час засідання виконавчого комітету розглянуто питання щодо переліку об’єктів та видів суспільно корисних оплачуваних робіт для осіб, на яких судом накладене адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на 2024 рік; про уповноважених посадових осіб на складання адміністративних протоколів; про   надання дозволу на дарування житлового будинку, про проведення перерахунку призначено грошової компенсації у зв’язку зі зміною опосередкованої вартості спорудження житла.

У ході пленарного засідання сесії затверджено звіти про виконання Програм. Зокрема, підтримки Збройних Сил України, галузі охорони здоров'я,  Сил безпеки та оборони, розвитку сфери житлово-комунального господарства, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2023 рік. Одноголосно депутати внесли зміни до бюджету Швайківської сільської ради на 2024 рік, затвердили перспективний план модернізації та оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти, Програму «Здорова сім'я – здорова нація», підтримки обдарованих дітей та учнівської молоді, Програму охорони навколишнього природного середовища. Було детально обговорено та підтримано ряд земельних питань.

Детально ознайомитися з рішеннями, прийнятими на засіданні виконавчого комітету та сесії, можна на офіційному сайті Швайківської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису