Добрі ініціативи жителів Швайківської громади

  • 93

Фото без опису

Людина починається з добра – стверджує народна істина. Добрі справи завжди возвеличують та надихають,  а ще утверджують в думці, що кожна людина може стати причиною позитивних  подій та змін в житті інших.

Допомагати, підтримувати тих, хто цього потребує – не просто слова для працівників старостинських округів, закладів освіти та культури Швайківської громади, а постійні дії, вчинки та потрібні рішення. Так, 6 березня, з доброю та теплою місією наші працівники завітали до внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у місцях тимчасово проживання та потребують особливого догляду. Особливо почесно було навідатись до воїнів, що проходять лікування та вкотре подякувати їм за захист, мужність та звитягу.  

Представників громади зустрічали з радісними обличчями та щирими посмішками. Такі емоції безцінні. Добрі справи, волонтерська діяльність, активна громадянська позиція – протягом двох років повномасштабної війни саме ці риси та чесноти вирізняють жителів Швайківської громади. Далі обов’язково будуть нові ініціативи та потрібні справи…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису