Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян привітав учасницю конкурсу «Єднаймо Україну Тарасовим словом» Анну Федорчук

  • 110

Фото без опису

Підтримка талановитої молоді, заохочення розвитку потенціалу та здібностей ліцеїстів і гімназистів – завдання, які ставить перед собою Швайківська сільська рада та успішно втілює в життя. Для голови громади Габріела Мкртчяна важливо постійно підвищувати якість надання освітніх послуг, створювати належну мотивацію, відзначити відмінні успіхи у навчанні переможців обласних олімпіад та конкурсів, активізувати їх творчу діяльність.  

Привітати ученицю Слободищенської гімназії, учасницю V обласного конкурсу виконавців художнього слова, присвяченому 210-ій річниці від Дня народження Тараса Шевченка «Єднаймо Україну Тарасовим словом»  Анну Федорчук – почесна та приємна місія для голови громади Габріела Мкртчяна. Спілкування з талановитою молоддю дарує натхнення та віру в те, що Україна має успішне майбутнє .

«Дякую усім нашим дітям, які щоденно працюють над собою та розвивають свої здібності. Ви – наша гордість та віра в краще. Вдячний педагогам та батькам, які плекають та примножують ці таланти», - наголосив Габріел Мкртчян.

Підготувала талановиту гімназистку для конкурсу креативний педагог та новатор  Надія Бондарчук.