Робоча зустріч голови Швайківської громади зі старостами та керівниками закладів освіти і культури: важливо про безпеку, перспективи та майбутню діяльність

  • 133

Фото без опису

Перспективне бачення – основа успішної діяльності та прийняття зважених рішень. Питанням планування майбутньої роботи, проведення заходів з благоустрою, безпеки та комфорту жителів була присвячена нарада, яку провів голова Швайківської громади Габріел Мкртчян за участі секретаря сільської ради, старост, керівників закладів освіти та культури, поліцейського офіцера громади.  

Першочергово під час наради Габріел Мкртчян акцентував увагу на питаннях безпеки. Швайківська громада має свого шерифа. Ним працює капітан поліції Євгеній Оберемко, який оперативно реагує на запити та скарги, що надходять від жителів. У планах – проведення спільних виїзних прийом громадян головою громади та шерифом, що допоможе налагодити більш ефективну комунікацію з жителями. Зустрічі поліцейського офіцера громади зі здобувачами освіти – співпраця, яку прагнуть запровадити в галузі освіти. Такі заходи виконують просвітницьку та профілактичну мету.

«Робота поліцейського офіцера громади приносить загальну користь жителям. Впевнений, з часом ми зможемо ще більше в цьому переконатися та оцінити», - наголосив Габріел Мкртчян.  

Питання проведення заходів з благоустрою – стало основним під час зустрічі та обговорення. Благоустрій населених пунктів – візитівка громади. Впорядкування вулиць, зупинок громадського транспорту, кладовищ, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття берегів водойм – перелік заходів доволі широкий, але їх реалізація та втілення в життя є необхідністю. У кожному старостинському  окрузі заплановано проведення комплексу робіт, до яких голова громади закликає долучитися активних та  ініціативних жителів.

«Чистота громади – спільна справа усіх та кожного. Це показник нашої культури та освіченості. Розраховую на вашу небайдужість та розуміння», - наголосив Габріел Мкртчян.

Разом зі старостами та керівниками закладів освіти голова громади обговорив питання діяльності закладів та майбутні плани для роботи.

Фото без опису

Фото без опису