Робочий візит Габріела Мкртчяна до закладів освіти Швайківської громади

  • 351

Фото без опису

Підтримка галузі освіти – найкраща інвестиція в майбутнє. Створення оптимальних умов для навчання та виховання підростаючого покоління – важливе завдання, до якого голова Швайківської територіальної громади ставиться з особливою відповідальністю та розумінням. Габріел Мкртчян переконаний, що розвиток освіти -  одна з найбільш ефективних стратегій для забезпечення майбутнього громади.  

Наприкінці минулого тижня голова Швайківської громади Габріел Мкртчян, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко  з робочим візитом побували у кожному закладі освіти. Мета зустрічей та спілкування з керівниками закладів носила перспективний характер. Зокрема, йшлося про зміцнення матеріально-технічної бази садочків, гімназій та ліцеїв. Кожен заклад має ті чи інші потреби щодо проведення ремонтних робіт, змін та оновлень. Вислухати думки та пропозиції кожного – такою є позиція голови Швайківської громади.

«Освіта закладає фундамент розвитку особистості. Переконаний, що від того, які умови нам вдасться  створити для навчання дітей, залежить якість навчального процесу та йог результат загалом.  В центрі нашої уваги завжди знаходяться діти, їх потреби та благополуччя», - наголосив Габріел Мкртчян.

Обговоренні з керівниками закладів освіти питання, аналіз пропозицій ляжуть в основу прийняття потрібних рішень.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису