У фельдшерсько-акушерському пункті села Швайківка розпочались ремонтні роботи

  • 306

Фото без опису

Якісні зміни, оновлення та осучаснення – саме такий період нині відбувається в розвитку первинної ланки медицини Швайківської громади. Проведення ремонтних робіт у ФАПах сіл Райки та Слободище, амбулаторії сімейної медицини, що розташована на першому поверсі поліклінічного відділення районної лікарні  засвідчують, що для голови громади Габріела Мкртчяна та сільської ради загалом медична сфера є важливим пріоритетом у діяльності, адже здоров'я та комфорт жителів мають особливу цінність.

Естафету позитивних змін та оновлень перейняв фельдшерсько-акушерський пункт села Швайківка. Нещодавно у його приміщеннях розпочалися ремонтні робити. Як завжди ґрунтовно та з продумуванням усіх деталей підходить до проведення робіт голова громади Габріел Мкртчян.

«Жителі села Швайківка повинні отримувати медичні послуги у комфортних та затишних умовах. Переконаний, що так і буде. Наш пріоритет – якісна медицина, яка повинна бути доступна в кожному населеному пункті нашої громади», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису