У Швайківській сільській раді відбулось засідання виконавчого комітету та сесії

  • 324

Фото без опису

Насиченою та змістовною видалась п’ятниця, 29 березня,  для Швайківської сільської ради. Засідання виконавчого комітету та 50 сесії стало стали логічним завершення робочого тижня. Провів засідання сільський голова Габріел Мкртчян. На порядку денному – вирішення важливих питань, прийняття дієвих та зважених рішень.

Про завершення опалювального сезону, присвоєння фактичної адреси нежитловій будівлі, затвердження акту обстеження зелених насаджень, упорядкування нумерації об’єкта нерухомого майна, про взяття на квартирний облік громадян, створення Ради безбар'єрності, заборону продажу алкогольних та слабоалкогольних напоїв – питання, що серед іншого були розглянуті членами виконавчого комітету.

Фото без опису

Злагоджено та результативно пройшло засідання сесії. Переважна більшість питань порядку денного стосувалась сфери земельних відносин. Зокрема, щодо передачі у власність присадибних земельних ділянок, формування земельних ділянок комунальної власності тощо. Депутати проголосували за створення постійно діючої комісії з обстеження полезахисних смуг, розташованих на землях сільськогосподарського призначення. А також внесли зміни до рішення про затвердження Порядку виявлення, обліку та набуття у комунальну власність майна відумерлої спадщини та безхазяйного майна.

Ознайомитися з проєктами рішень можна на офіційному сайті Швайківської сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису