Благоустрій населених пунктів Швайківської громади: спільна відповідальність та загальна користь

  • 246

Фото без опису

Добрі справи, активність, ініціативність та небайдужість змінюють нашу дійсність та наповнюють її потрібними сенсами. Участь у проведенні заходів з благоустрою – вчинки, здатні принести загальну користь для громади.

Прагнення зробити села чистішими та комфортнішими спонукають до дій та активності. Ініціативи та заклики старост, тепла весняна погода сприяють у проведенні прибирання та впорядкування населених пунктів.  Приміщення поряд з адмінбудівлями та закладами культури й освіти, парки та прибережні зони – простір для діяльності доволі широкий. На славу вже встигли попрацювати жителі сіл Швайківка, Райки, Мирославка та  Демчин. Готуються до проведення прибирань мешканці Малосілки та Слободища. Роботи вистачає усім та кожному. Головне – бажання та прагнення до змін.

«Вдячний активним жителям старостинських округів, які долучаються до прибирання. Лише разом ми зможемо зробити громаду кращою, а села чистішими. Вірю, що далі обов’язково буде та прибирання продовжаться», - звернувся голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису