Поважне 90-річчя зустрів Анатолій Іванович Власюк – Педагог, Наставник, мудра та шанована Людина

  • 248

Фото без опису

Анатолія Івановича Власюка, жителя села Демчин, Заслуженого вчителя України знають  та поважають. Кращий математик, чудовий класний керівник, педагог та наставник, якого шанує не одне покоління випускників Мирославської школи, нещодавно зустрів поважне 90-річчя. Привітати шанованого ювіляра завітали  староста Ірина Мельничук, директор Мирославського ліцею Оксана Савіцька  та представники педагогічного колективу, завідувач клубом села Демчин Інна Татарчук.

Народився Анатолій Іванович 6 квітня 1934 року в селі Демчин, в родині колгоспників. Син був для батьків надією, опорою та радістю. Усі сподівання та настанови батька й  матері Анатолій Іванович виконав.

Заслужена шана до Анатолія Івановича Власюка прийшла через важку, наполегливу працю, сповнену бажанням навчитись, навчити, виховати... Працю, яка розпочалася ще з навчання в Голодьківській семирічці, після закінчення якої у 1947 році продовжилась вступом до Бердичівського педучилища. Після педучилища Анатолій Іванович два роки працював вчителем математики у Федорівській семирічній школі Новоград-Волинського району. Але прагнув учитель до глибших знань математики, і в 1954 році вступив до Бердичівського педінституту на фізико-математичний факультет, який закінчив через 5 років. Після закінчення педінституту 15 серпня 1959 року за направленням Міністерства освіти  був призначений на посаду вчителя математики в Голодьківську середню школу, в ту саму, яка дала перший крок у життя і стала другою домівкою на 38 років. Працював Анатолій Іванович тут до виходу на пенсію.

Фото без опису

Анатолій Власюк - кращий класний керівник у школі, його вихованці відзначаються високою дисципліною, ініціативністю, культурою поведінки, активністю в суспільно корисній праці. Кабінету математики, створеному вчителем, дано оцінку «зразковий кабінет».

Досвід роботи вивчено і узагальнено Житомирським ІУВ. За багаторічну сумлінну працю він має багато подяк і нагород. У 1992 році Анатолію Власюку присвоєно звання «Заслужений вчитель України».

Це, безумовно, висока оцінка. І можна зробити висновок - життя прожито не даремно. А насіння, посіяне в душах учнів, проростає і дає свої плоди.

Шановний Анатоліє Івановичу, Вчителю, пораднику та наставнику, Швайківська сільська рада щиро вітає Вас з ювілеєм. Нехай теплі спогади наповнюють Ваше серце зворушливими почуттями та емоціями. Міцного Вам здоров'я, сил, бадьорості душі, розуміння та турботи близьких, мирного неба та Божого захисту.

Фото без опису