В селі Мирославка відбувся вечір молитви та спілкування

  • 205

Фото без опису

У важкий та складний час, який нині переживає наша країна, особливу цінність та значення мають молитва та віра. Ми віримо в світле майбутнє України, віримо, що наші воїни-захисники повернуться додому живими та неушкодженими. Молимось, щоб Господь почув наші прохання, а наша віра була стійкою та непохитною.

Наприкінці минулого тижня відбулась молитовна зустріч з родинами військовослужбовців, жителів сіл Мирославка та Демчин. Теплий та душевний вечір, спілкування, підтримка та згуртування – те, що необхідно рідним наших воїнів.

«Щодня ми звертаємось до Бога та просимо, щоб Господь зберіг тих, хто захищає нашу Батьківщину. Щоб усі чоловіки, сини та батьки повернулися додому живими та неушкодженими. Війна жорстка та підступна. На жаль, ми маємо гіркі втрати. Зберегти світлу пам'ять про кожного захисника України – наш святий обов'язок», - наголосив голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Натхнену та світлу зустріч подарували рідним  наших воїнів представники Церкви «Різдва Христового» міста Бердичева - родини Людмили та Володимира ПанасюківЛюдмили та Анатолія Боцянів, Світлани та Русланбека Жаббарових, Людмили та Миколи Гуйви, а також Ольга Трачук.

«Вдячна представникам Церкви «Різдва Христового» за постійну допомогу та підтримку у такі непрості часи. Спільна молитва єднає та заспокоює, зцілює та надихає. Тож будьмо сильними та непохитними у нашій вірі. Просімо в Господа захисту для найдорожчих людей», - зазначила староста Мирославського старостинського округу Ірина Мельничук.

Молитва у житті християн важлива. Ми віримо, що Господь почує наші молитви. Ми віримо в мир та перемогу України, молимось за кожного українського воїна-солдата. Такі духовні зустрічі надалі продовжаться у нашій громаді.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису