Габріел Мкртчян зустрівся з поважними представниками Посольства Естонії в Україні

  • 264

Фото без опису

Налагодження міжнародних контактів, презентація громади, як надійного партнера, пошук перспектив для майбутньої співпраці та розвитку – важливий напрямок роботи для голови Швайківської громади Габріела Мкртчяна та сільської ради зокрема. 12 квітня до громади завітали поважні гості – представники Посольства Естонії в Україні – заступник голови місії Посольства Естонії в Києві Вагур Соосаар, старший радник з економічних та політичних питань Тріін Партс. Супроводжувала місію начальник Бердичівської районної військової адміністрації Людмила Димидюк. Участь у зустрічі взяв заступник сільського голови Едуард Томашевський.

Приміщення колишньої лікарні, що розташоване в селі Мирославка, - об’єкт, що має гарні перспективи для розвитку та оновлення. Триповерхова будівля, яка розташована в мальовничому куточку громади, може слугувати гідним місцем для створення центру реабілітації для поранених військовослужбовців чи облаштування житла для внутрішньо переміщених осіб.

«Ми сподіваємось, що спільні ініціативи Естонської Республіки та Житомирської обласної військової адміністрації, Бердичівської районної військової адміністрації матимуть гарні перспективи для Швайківської громади. Наш об’єкт дійсно вартий уваги, а проєкт, що вдасться реалізувати, стане важливою соціально значущою та потрібною ініціативою. Особливо, для наших захисників, їх родин, а також постраждалих від війни українців», - наголосив Габріел Мкртчян.

Поважні гості оглянули приміщення та ознайомились з наявною у сільській раді проектною документацією. Яким буде остаточне рішення та відповідь партнерів, покаже час.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису