Методична робота відділу освіти, молоді, культури, спорту та туризму Швайківської сільської ради: інноваційно, креативно, професійно

  • 293

Фото без опису

Впродовж 2023/2024 навчального року в громаді було організовано роботу 7 методичних об’єднань: учителів історії, географії (керівник- Беззубець Н.В.),  української мови та літератури, зарубіжної літератури (Рескаленко І.Л.), іноземних мов ( Сапонюк І.В. ), початкових класів (Гуменюк С.В..), природничого циклу (Уманець О.І.), математичного циклу (Юрчук Г.І.), фізичного виховання (Синяк В.В.).

Підводячи підсумки методичної роботи, керівники зазначили, що вона здійснювалася на належному науково-теоретичному та методичному рівні, сприяла реалізації проблемних тем об’єднань і поставлених завдань перед освітою  на 2023/2024 навчальний рік, професійному зростанню педагогів, підвищенню якості знань та умінь учнів, активізації роботи з обдарованими дітьми.

Начальник відділу освіти, молоді, культури, спорту та туризму Швайківської сільської ради Жанна КАРПЕНКО подякувала освітянам за плідну і творчу роботу, побажала успіхів у подальшій роботі. Жанна Євгенівна привітала Надію БОНДАРЧУК - керівника методичної ради, вчителя української мови та літератури, яка підготувала переможницю  ІV (фінальний-всеукраїнський) ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, ученицю 6 класу Слободищенської гімназії Ганоль Вероніку (диплом ІІ ступеня).

Такі щасливі миттєвості на  трудовому шляху вчителя є у кожного, хоча і різні: в одного – більші, в інших –  менші. Проте кожні вражають неповторністю, сяйвом дитячих посмішок, незабутніх моментів. Хочеться, щоб галерея професійних перемог була у кожного з нас надзвичайно великою, постійно поповнювалася новими ракурсами, методами, прийомами, інноваціями, що, у свою чергу, сприятиме успішній реалізації компетентнісного підходу та модернізації навчально-виховного процесу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису