Блискуче та енергійно: команда «Реінбов» Слободищенської гімназії гідно представила громаду у ІІІ (районному) етапі «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

  • 215

Фото без опису

Захоплива, яскрава та драйвова подія відбулась наприкінці минулого тижня на Бердичівщині. ІІІ (районний) етап «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з черлідингу зібрав найкращі команди, що представляли різні територіальні громади Бердичівщини. Серед учасників – команда «Реінбов» Слободищенської гімназії, яка показала блискучий виступ та гідно представила громаду на змаганнях.  Підтримували команду начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Жанна Карпенко, директор Слободищенської гімназії Наталія Довгалюк, хореограф-наставник Юлія Літвінова. Свій пісенний виступ учасникам змагань подарувала солістка Будинку культури села Швайківка Ольга Вельмик.

Якщо говорити про виступ команди «Реінбов», то варто сказати про синхронність та єдність рухів, музикальність та оригінальність, виразність та високу технічність.  Саме  якісний та вдалий виступ чер-данс-фристайл команди вдалось показати учасницям зі Слободищенської гімназії.

До команд, що взяли участь у змаганнях,  звернулася амбасадорка проєкту, українська легкоатлетка, чемпіонка Європи  Юлія Олішевська: «Виступи засвідчили, що у Бердичівському районі є круті команди з черлідингу. Бажаю вам і надалі досягати високих результатів та перемагати».

Яскраві емоції та незабутні враження залишила в команд участь у змаганнях. Голова Швайківської громади Габріел Мкртчян вітає команду «Реінбов» Слободищенської гімназії та бажає талановитій молоді розвиватися, рухатися вперед до нових вершин та здобутків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису