День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відзначили у Швайківській громаді

  • 181

Фото без опису

Заходи з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбулись сьогодні, 8 травня, у закладах освіти та старостинських округах Швайківської громади.

Страшним лихом для України стала Друга світова війна. Але той, хто захищає рідну землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні символізує страшну катастрофу та застереження, що не можна розв’язувати складні проблеми, конфлікти збройним шляхом та агресією. Гіркий досвід та уроки минулого повинні спонукати до прийняття зважених та дієвих безпекових рішень.

«Цей день українцями сприймається гірко та боляче. Ми пам’ятаємо всі втрати Другої світової війни і згадуємо тих, хто віддав життя за рідну землю на всіх фронтах війни, розв’язаної двома кровожерливими режимами. Цей день – нагадування про катастрофу, біль та відчай», - звернувся голова Швайківської громади Габріел Мкртчян.

Хвилиною мовчання діти та дорослі вшанували світлу  пам'ять Героїв, які полягли за вільну, незалежну Україну. Нині наша держава вкотре бореться за своє існування. Наш шлях складний й тернистий, але ми продовжуємо його торувати, безкомпромісно захищаючи рідну землю від російських загарбників. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису