Відбулась чергова сесія Швайківської сільської ради

  • 239

Фото без опису

Чергова, 51 сесія Швайківської сільської ради відбулась  цього тижня. На порядку денному – вирішення земельних та бюджетних питань, а також питань, пов’язаних з поточною та перспективною діяльністю сільської ради.

Затвердження звіту про виконання бюджету Швайківської сільської територіальної громади за І квартал 2024 року, внесення змін до бюджету -  серед першочергових питань, що були розглянуті на сесії. Одноголосно депутати проголосували за спрямування залишків екологічних коштів спеціального фонду на будівництво військових інженерно-технічних та фортифікаційних споруд у Житомирській області. Швайківська сільська рада спрямувала  290 тисяч гривень на дані цілі.

Депутати надали дозвіл на створення відділення паліативної допомоги на базі КНП  «Центральна районна лікарня Бердичівського району», а також на перейменування закладу.  Затвердили Програму забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту на 2024-2027 роки.

Усі питання порядку денного, що були розглянуті на сесії, згідно чинного законодавства висвітлені на офіційному сайті сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису