Сімейний лікар Наталія Дрожжевкіна: з людьми і для людей

  • 232

Фото без опису

Знаходити дієвий шлях у лікуванні пацієнтів,  допомагати, дарувати віру в одужання, працювати задля отримання нового досвіду, знань та вмінь – саме такі принципи відіграють важливу роль у професійній діяльності сімейного лікаря КНП «Швайківський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Наталії Дрожжевкіної. Енергійна, комунікабельна та доброзичлива лікарка вражає вмінням ефективно працювати та знаходити спільну мову з людьми.

Сімейний лікар – універсальний спеціаліст, який добре обізнаний в усіх медичних проблемах з життя своїх пацієнтів, незалежно від віку та статті. Бути координатором способу життя та порадником для всієї родини Наталії Дрожжевкіній вдається без зайвих зусиль, адже поради лікаря цінують, до неї прислухаються, обраному шляху лікування слідують.

Пов'язати свій життєвий шлях з медициною  Наталія Дрожжевкіна вирішила ще в школі, тож не випадково після її закінчення  вступила в Житомирський фармацевтичний коледж ім. Г.С.Протасевича та здобула кваліфікацію фармацевта. У 2012 закінчила Запорізький державний медичний університет та отримала вищу освіту за спеціальністю «Лікувальна справа». У 2014 році – Державний заклад «Запорізьку медичну академію  післядипломної освіти МОЗ України», присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Пульмонологія та фтизіатрія». У 2020 році Наталія Дрожжевкіна підтвердила  звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Організація та управління охороною здоров'я». У 2023-му закінчила Вінницький національний медичний університет  ім. М.І. Пирогова та здобула кваліфікацію лікаря загальної практики сімейної медицини.

У 2017-му Наталія Дрожжевкіна розпочала свій трудовий шлях в районній лікарні. Працювала завідуючою поліклініки, лікарем-терапевтом. За цей час жінка зуміла здобути цінний досвід, авторитет та повагу серед пацієнтів. Окрім того, лікар здійснювала діяльність в одному з приватних закладів міста та у виправній установі району

«Щоб бути хорошим лікарем, потрібно постійно навчатися, адже час не стоїть на місці. Лікар може подарувати людині найцінніше – життя та здоров'я, віру в дива та впевненість в тому, що безвихідних ситуацій не буває», - наголосила Наталія Дрожжевкіна.

Для Наталії Дрожжевкіної важливі такі риси,  як людяність, відповідальність та  порядність. Для жінки професія лікаря – не просто покликання, а щоденна діяльність, професійний розвиток та вдосконалення. 

Здоров'я завжди на часі, а істинно кваліфікований сімейний лікар, який зуміє взяти  відповідальність за ваше здоров'я та благополуччя, - цінність. Саме таким лікарем є Наталія Дрожжевкіна, з якою у вас ще є шанс та можливість укласти декларацію.  Телефонуйте за номером 097 960 64 35 або звертайтесь в амбулаторію сімейної медицини Швайківського ЦПМСД, що знаходиться на першому поверсі поліклінічного відділення Бердичівської районної лікарні.